domingo, 9 de octubre de 2011

Vine a jugar a Universal!

T'agraden els jocs de taula però no trobes gent amb qui jugar? Has sentit a parlar d'un joc nou però voldries provar-lo abans de comprate'l?

Doncs perquè no t'arribes a les partides dels dissabtes de la llibreria Universal? Cada dues setmanes n'organitzem una amb un joc diferent. El dia 15 d'Octubre és la inauguració amb el Carcassonne com a protagonista!

I si no coneixes les regles no et preocupis, les expliquem abans de començar! Acosta’t d'11 a 13 hores a la llibreria Universal [Ronda Sant Antoni, 9] i vine a fer una partida amb nosaltres! No cal que portis res, només ganes de passar una bona estona. 


Ah i no t'oblidis d'apuntar-te deixant el teu comentari a Facebook o al blog! T'hi esperem!

Te gustan los juegos de mesa pero no encuentras gente para jugar? Has oído hablar de un juego nuevo pero querrías probarlo antes de comprarlo?

Por qué no te vienes a las partidas de los sábados en la Libreria Universal? Cada dos semanas organizamos una con un juego diferente! El dia 15 de Octubre es la inauguración con el Carcassonne como protagonista!

Y si no conoces las reglas no te preocupes, las explicamos antes de empezar! Acércate de 11h a 13h, estamos en Ronda Sant Antoni 9, y ven a jugar una partida con nosotros! No hace falta traer nada, sólo ganas de pasar un buen rato.

Ah, y no olvides apuntarte dejando tu comentario en facebook o en el blog! Te esperamos!


No hay comentarios: